Bruiloften en huwelijksreizen

Of je nu op zoek bent naar de perfecte tropische locatie om ja te zeggen of droomt van een ontspannende en afgezonderde huwelijksreis, Sint Maarten is de ideale plek voor romantiek. Sint Maarten biedt een levendige verscheidenheid aan opties die perfect zijn voor je huwelijksreis of droombruiloft, met onder andere gouden zonsondergangen, privévilla's, historische kerken, gastronomische chef-koks en nog veel meer. Maak onvergetelijke romantische herinneringen!

Huwelijksplanners

Alles van een 'rehearsal dinner' tot een huwelijksreis kan worden verzorgd door een van de deskundige huwelijksplanners van Sint Maarten en onze planninggids. Zij zorgen ervoor dat je de mooiste herinneringen zult hebben aan de reis samen met je geliefde.

Onvergetelijke locaties

Jullie ja-woord wordt nog perfecter met turquoise water en een gouden zonsondergang op de achtergrond. Organiseer je ceremonie in de historische Methodistenkerk voor een traditionele bruiloft. Zeg ja met de gloed van de zon die opkomt op Cupecoy voor een prachtige strandbruiloft. Hou je receptie voor familie en vrienden bij Emilio's voor een koloniale stijl op een boerderij of kom met een kleine groep samen om te genieten van het prachtige uitzicht in een van de vele luxe villa's hier op Sint Maarten. 

Eten en drinken

Op Friendly Island staan we voor lekker eten en eilandgastvrijheid, ongeacht de gelegenheid. Met de verse vis die voor onze kust wordt gevangen en producten van naburige eilanden, verwen je je gasten met smaken van internationale gastronomie met een Caribische flair. Geniet de hele nacht lang van de verfijnde sterke dranken en cocktails van lokale mixologen die je gasten van oor tot oor laten glimlachen.

Huwelijksreis

Stap samen met je wederhelft in een Caribisch avontuur voor twee op Sint Maarten.  Verblijf in een van de vele luxe hotels op het eiland of kies voor een privévilla met uitzicht op de oceaan en de heuvels. Er is heel veel te doen op het eiland, dus je kunt de wilde kant van het eiland verkennen, slenteren in de geplaveide winkelstraten van Philipsburg, ontspannen in luxe spa's of dineren in de beste restaurants in de regio. Je kunt ook met de veerboot naar onze naburige eilanden, Anguilla of Saint-Barthélemy, voor een ontdekkingsreis van een dag of twee. Rij het eiland rond op een quad of geniet van de zonsondergang op een lokale charterboot. Wanneer de zon ondergaat, kun je de hele nacht door feesten en dansen. Zo leef je nog lang en gelukkig.

Fotografen

Bruiloften zijn speciale gelegenheden en een huwelijk duurt een leven lang. Of je nu op zoek bent naar een fotoshoot vóór de bruiloft of op zoek bent naar iemand om je speciale dag vast te leggen, op Sint Maarten vind je ongelooflijke lokale fotografen. Lokale favorieten zijn Alexandra Schaede en de bekroonde fotograaf Lili Peterson.

Whether you’re planning a memorable wedding for 300, an intimate wedding for 10, a honeymoon to celebrate your union, or a romantic getaway just for two, we’re here to make all your dreams come true on the…