Hotels

Qua verblijf op Sint Maarten is er voor elk wat wils, waardoor er altijd iets is dat precies bij jouw voorkeuren past. Onze hotels zijn experts in uitzonderlijke service, ultiem comfort en het beste uitzicht op Sint Maarten. Geef je vakantie een upgrade met luxe arrangementen die extra voordelen bieden.

Geweldig uitzicht

Moet je je voorstellen hoe het voelt om in te checken. De hotels in de buurt van Great Bay Beach en Little Bay Beach bieden elke dag een prachtig uitzicht op de zee, zonsopgang en zonsondergang. Vanuit sommige hotels heb je een panoramisch uitzicht op zowel Cupecoy Beach als Simpson Bay Beach, terwijl andere hotels verscholen liggen in de weelderige natuur van het eiland.

Altijd in de buurt

Als je alleen of met je gezin reist, is een hotel op Sint Maarten de beste optie. Veel van onze hotels hebben een conciërge- en activiteitenbalie om te helpen je verblijf vol te plannen met spannende activiteiten die geschikt zijn voor elke vakantie. Ga lekker een dagje naar het strand voor een gezellige dag met je gezin of voor een heerlijk dagje me-time, gewoon voor de deur van je accommodatie. 

Onze hotels zijn vooral erg geliefd vanwege het bruisende nachtleven van het eiland: veel hotels zijn gelegen in de buurt van geweldige restaurants en bars. Als je hier komt voor privacy en ontspanning, aarzel dan niet om een luxe verblijf te boeken en geniet van bekroonde maaltijden, champagne-excursies en vorstelijke kamers.

Wat je ook kiest, je ervaring zal zeker de moeite waard zijn.

Hotels

When it comes to your stay in St. Maarten, there’s a little bit of everything to match your exact preference. Our…

Resorts

The Friendly Island of St. Maarten has plenty of resort options for you to choose from! The majority of our resorts are…

Timeshares

Have your own piece of Friendly Island with some of these breath-taking timeshare options. Timeshares are the perfect…

Vacation Rentals

For that luxurious and intimate vacation getaway, St. Maarten hosts many unique villa locations if you're interested in a…

Groups

You have your venue, you have your group, all you need is the best accommodations in St. Maarten. We got it! Whether…